Categories
Uncategorized

Rastësisht nëse u ndodh kjo gjatë natës, në mëngjes shkoni u rgjent te mjeku

Rastesisht nëse u ndodh kjo gjatë natës, në mëngjes shkoni u rgjent te mjeku

Nëse djersini shpesh natën, atëherë kjo është diçka për të cilën duhet të shq etësoheni.Në qoftë se dhoma juaj e gjumit është jashtëzakonisht e nxehtë, ose jeni duke përdorur shumë batanije, ju mund të djersitni gjatë gjumit dhe kjo është normale.

Megjithatë, për të dalluar djersitjet e natës që lindin nga shk aqe mj ekësore, nga ato që ndodhin për shkak të një mjedisi rrethues, mjekët në përgjithësi i r eferohen djersitjeve të vërteta të natës si valë të r ënda nxehtësie, të cilat mund t’ju njomin rrobat e gjumit, çarçafët dhe që nuk janë të lidhura me një mjedis të tej nxehur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *