Categories
Uncategorized

I Dha Fund Martesës Me Biznesmenin E Fuqishëm Në Tiranë, Gruaja Rrëfen Dramën Që Po Kalon. Ai Mi Mori Fëmijët..

Një grua e quajtur Mira, ka treguar per gazetaren Anila Hoxha historine e saj me nje biznesmen të njohur qe pas ndarjes i ka marre edhe femijet.

Tch shkruan se Mira, pas tra.dhtisë së bashkëshortit, përveç familjes humbi edhe fëmijët. Nëna e dy djemve të nuk pati kohë të kuptonte se çfarë ndodhi në të vërtetë me martesën.
DUKE E HAP HAPSIREN REK LA MUESE ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE

“Ai është një biznesmen i fuqishëm në Shqipëri dhe vendosën t’ia jepnin atij të dy fëmijët. I jam drejtuar organeve të vettingut, i kam dërguar letër presidentit, shkruar kryeministrit dhe do të vazhdoj sërish pasi q.ëllimi im është vetëm fëmijët.

Nuk munden dy fëmijë të m.itur të shkëputen nga nëna, përsa e njoh unë ligjin fëmijët shkëputen kur nëna është e dr.oguar, kur nëna është me aftësi të kuf.izuara, gjë që unë nuk kam asnjë nga këto”, shprehet gruaja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *