Categories
Uncategorized

Aida Shtino Ngre Alarmin Në Vend: E Keni Mendjen Te Ukraina, Në Durrës Ka Hyrë Një Rrymë Shumë E Rrezikshme

Teksa në çdo cep të botës po flitet për lu ftën, edhe në mediat shqiptare nuk mungojnë detaje dhe zhvillimet e fundit. Por gazetarja Aida Shtino ka bërë një reagim e alarmuar në profilin e saj në Facebook. Ajo shprehet se duhet të kemi më shumë vëmendjen në vendin tonë duke treguar se të rinjtë po kryejnë ri tuale sat anike të rrezikshëm për jetën në va rrezat e Durrësit.

Statusi i plotë: Se ju ka ngelur mendja tek Ukraina dhe ajo qe ndodh aty, por doja tiu pyesja a dini gje per rit ualet sat anike qe behen ne va rrezat e Durresit…??? A jeni ne dijeni se ne Shqiperi ka hyre nje rryme shume e rrezikshme , qe po re kruton te rinjte tane ne rituale te tilla…?

Apo cna duhet ne, si thoni larg eshte Durresi kemi me afer Ukrainen… A me qe ra fjala, sot e pate foton e rradhes se Zelenskit , kete here doli me gruan, se duhej te dinim edhe me ke eshte martuar… Kujdesuni per femijet tuaj po e perseris , jo me larg se tre dite u kapen disa te rinj qe kryenin rituale satanike te rrezikshme per jeten e tyre dhe jo vetem !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *