Categories
Uncategorized

“O Ç’më Bëre?!”, Dokt’oresha I Jep Informacionin E Pa.Pritur Në Mes Të Emisionit, Blendi Fevziu Vë Duart Në Kok

Mbrëmjen në emisionin e Blendi Fevziut u diskutuan pasojat në shëndet nga festat e fundvitit. Pjesë e panelit të të ftuarve ishte edhe de’rmato’logia dhe mj’ekja estetike dr. Lida Hoxha. Ajo ka treguar grupmoshat që kanë më shumë pro’ble’me për të hequr kilet e tepërta që janë marrë gjatë festave të fundvitit.

Doktoreshë Lida i ka treguar moderatorit Blendi Fevziu se grupi më pro’blem’atik ishin ata nga 30-50 vjeç, të cilët lënë veten pas dore. Mirëpo kur dëgjoi moshën e tij të përfshirë, Fevziu duket se nuk e për’je’toi mirë. PJESË NGA BISEDA:

Lida Hoxha: 30-mbi 50 vjeç kanë pro’bl’eme mbi moshën. E lënë veten pas dore. Nuk ku’jd’esen më. Blendi Fevziu: Mua më nxore fare nga grupi që kujdeset për pamjen. Ej ç’më bëre?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *