Categories
Uncategorized

”Motrën Time Ti?”/ S’do E Besoni Se Ku Punon Aktori I Filmit Shumë Të Dashur, E Kujtoni Fatmirin?

”Motrën Time Ti?”/ S’do E Besoni Se Ku Punon Aktori I Filmit Shumë Të Dashur, E Kujtoni Fatmirin?

Kush ka jetuar dhe jeton në Shqipëri nuk ka sesi të mos i njoh këta filma të famshëm. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Shumica e protagonistëve të filmave të famshëm shqiptar janë shkëputur nga ekrani dhe nuk janë në vëmendjen e publikut.
Eptan Lohja – Fatmiri, ‘Në shtëpinë tonë’

Fatmiri i ‘Në shtëpinë tonë’ mund të mos shihet shpesh në ekran, por ai ka gjetur suksesin në prapaskenë. Eptan Lohja është prej shumë vitesh drejtor i marketingut në TV Klan, si edhe themelues i një prej kompanive më të mëdha audio-vizuale në Shqipëri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *