Categories
Uncategorized

Letra e djaIoshit të vogëI që çm.endi mediat Greke/ “Të jesh Grek është njësoj si të jesh Shqiptar…” (FOTO)

Të jesh grek është njësoj si të jesh shqiptar…” Ietra e djaIoshit të vogëI që çme.ndi mediat greke
Në mediat greke ka qɑrkulluar një letër e pazak.ontë e një djaloshi të vogël.
Atij i ishte kërkuar nga trajneri i skuadrës së tij të shkruante një letër me temën “Çfarë do të thotë të jesh grek”.

Në këtë rast ai i dha kuptim shprehjes se “nga të vegjlit dhe të çme.ndurit mëson të vërtetën”.
Letra e djaloshit të vogël grek u bë vi.rale.

“Të jesh grek është njësoj si ai shqiptari, siriani, amerikani, gjermani, turku. Grekët lindin me të njëjtën vlerë dhe vde.sin me të. Nuk lind me ndonjë avantazh nga të huajit. Ai jeton në një vend si pjesa tjetër, vetëm me më shumë diell dhe det.

Gjëja ne.gative e këtij vendi është se ka grekë që besojnë se statusi i i tyre, i të qenit grek i bën atë su.perior ndaj të tjerëve.

Ne të gjithë kemi lindur të barabartë, ashtu siç do vde.sim. Vlera që marrim vjen nga fɑkti nëse ajo që bëmë në jetën tonë ka ndikuar po.zίtivisht në jetën e të gjithë njerëzve në planet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *