Categories
Uncategorized

PoIici ndaIon një djalë që duket si i biri i tij që nuk j eton më. Pak sekonda më vonë, sheh DlÇKA në makinë

Hu mbja e një fëmije është gjëja më e vë shtirë që një baba ose një nënë mund të
përbaIIojë në jetë.Një mëngjes, ndërsa William Jazwinski po e ngiste makinën e tij,
ai pa të ndezur sirenën blu të poIicisë pas tij.Pra, ai e uli shpejtësinë dhe u ndal,
kur poIicia iu afrua makinës, William e pyeti nëse po ecte shumë shpejt, shkruan
ShkodraNews. PoIici tha jo, në fakt ai e kishte ndaluar vetëm ta falenderonte për
shërbimin e tij besnik

Në fillim William nuk e kuptoi se çfarë po i referohej agjenti, por më pas ai u
kujtua se kishte një simbol në pjesën e pasme të veturës, që thotë se ai i shërbeu
vendit si ushtar.Polici e pyeti Williamin ku kishte punuar dhe i riu tha se kishte
qenë në detyrë për 15 muaj në Irak.
Ishte në atë moment që oficeri i poIicisë filloi të fliste lirshëm me këtë të huaj, me
të cilin kishte diçka shumë të rëndësishme të përbashkët.PoIici i tha se i biri i tij
kishte shërbyer edhe në Irak, por ai nuk ishte kthyer kurrë në shtëpi.William u nxit
menjëherë nga tregimi i poIicit dhe i tha atij se i vinte shumë i k eq dhe se ishte
afër tij në këtë dhi mbje.

Para se të largohej nga William, agjenti vërejti një flamur të vogël amerikan të
mbështetur në kroskotin e makinës, shkruan ShkodraNews. Ishte pikërisht i njëjti
flamur që kishte marrë së bashku me njoftimin për vd ekjen e djalit të tij.Në atë
moment poIici i bëri ish-ushtari një pyetje të çuditshme.Ai pyeti nëse mund ta
përqafonte.
“Ju më kujtoni djalin tim, mendova që ti ishe ti.” William nuk mundi të mbante lo
tët dhe doli nga makina për ta përqafuar poIicin. Ata të dy u sh krinë në një
përqafim të gjatë plot Iot.Nuk ishte vetëm poIici ai që kishin nevojë për këtë
përqafim, shkruan ShkodraNews. William kishte kaluar kohët e fundit si ndromën
post-tra umatike, e një fazë re habilitimi të gjatë dhe se përqafimi ishte pikërisht

ajo që donte.William e tregoi historinë në profilin e tij në Faceboo, e cila u nda
dhe u vlerësua nga mijëra njerëz.Një gjest vërtet emocionues, a nuk mendoni? Na
lini një koment dhe mos harroni të ndani këtë histori të bukur me miqtë tuaj në
Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *