Categories
Uncategorized

TRONDlT botën gjeneraIi tυrk: Në Turqi, një e treta janë me origjinë shqiptare

TRONDlT botën gjeneraIi tυrk: Në Turqi, një e treta janë me origjinë shqiptare

Pjesë nga ditari personal i Ali Ymerit, ish- diplomatit shqiptar për 20 vjet në Turqi. Diplomacia turke pranon se shqiptarët drejtuan perandorinë që pushtoi Kostandinopojën. Si u vlerësua Enver Hoxha nga turqit për çështjen e Qipros dhe qëndrimi i tyre pas daljes së Shqipërisë nga Traktati i Varshavës…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *