Categories
Uncategorized

Moderatorja e Nohur Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri të Shkretë e të pa Njohur, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi…

Eni Çobani Nuk Duron Me Dot Para Këtij Burri, Hist Oria E Tij E Tër Bon, Ja Çfarë I Ndo Dhi

“Ti je baba, pastaj bari, bariun u.shtrojë pasi të u.shtrosh prindërimin..
Ke një djalë 28 vjeç të pa ma.rtuar, se ka 10 vite që merret me ty dhe me bashkëshorten tënde… Pse nuk ma.rtohet ky? Të lutem Xhezmi në telefon mund të flasësh çfarë të duash.

Të ftoj të vish përballë meje…”Ti do vish pu.blikisht përballë Roberit se ke vendime Gjy.kate pafund. Shikoje mundësinë dhe sh.ëndetin si e ke dhe do vish.
Ta dëgjojë, Korça, Devolli dhe i plotfuqishmi i z.onës tënde. Nëse ky djali të ka pr.ekur një qime floku unë do i them, Robert dil nga këtu dhe drejtohu b.urgut, se djali që g.odet babain nuk është djalë, por në të kundërt ndryshe do ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *