Categories
Uncategorized

I bëri shqiptarët të derdhin lot/ Ja si duket sot Suloja që luan te “Lulëkuqe mbi mure”

I bëri shqiptarët të derdhin lot/ Ja si duket sot Suloja që luan te “Lulëkuqe mbi mure”
Media të ndryshme kanë sjellë në vëmendje një nga filmat më emocionues “Lulëkuqet mbi mure” dhe veçanërisht protagonistin, Sulon.

Roli i tij luhet nga Krenar Arifi, që nuk e ndoqi rrugën e kinematografisë. Një foto e tij ka qarkulluar në rrjet për të shuar kuriozitetin e gjithë atyre që thonë: Si duket sot Suloja?
Shtγ’p hapsiren rek.lamυese me pσshte per te ndjekυr videσn ↓↓ artikυlli vazhdσn..

Informacioni në rrjet është i cunguar dhe për fat të keq Arifi duket të mos jetë shumë familjar me rrjetet sociale për të marrë ndonjë detaj a foto më shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *