Categories
Uncategorized

Elisa Spiropali: Nuk Ma Bën Syri Tërr Se S’i Kam Ma rrë Asnjë Cent Shqiptarëve!

Elisa Spiropali: Nuk Ma Bën Syri Tërr Se S’i Kam Ma rrë Asnjë Cent Shqiptarëve!Shtyp hapesíren rek1amυese më pσshtë dhe lexσ lajmín e plσte

Sali Berisha ka pasur një de bat të fo rtë ditën e sotme me Elisa Spiropalin. Ai e ka ak uzuar atë si një drejtoreshë dhe po litikane që i ka dhënë te ndera vëllait të saj.Mirëpo, Elisa e ka mohuar dhe ka thënë se nuk ka pë rfituar kurrë para nga ta ksapaguesit shqiptarë.

Elisa tha:Unë e njoh vëllain tim. E di ku punuon, sa e ka rrogën dhe ku je ton. Po ti Sali i njeh familjarët e tu?! Unë jam se rbes, nuk ma bën syri tërr.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *