Categories
Uncategorized

AnaIisti Turk nxjerr flamurin Shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkruajtur Historinë e Vërtetë (VIDEO)

Analisti turk nxjer falmurin shqiptar në emision dhe thotë: Këta e kanë shkruajtur historinë e vërtetë. Analisti turk Ahmet Cakar në emision nuk e ka mbajtur veten dhe ka shprehur hapur dashurinë për shqiptarët dhe për triumfet tona si popull gjithandej.

Shqiptarët janë popull i vendosur, besnik dhe të suksesshëm në të gjitha lëmitë. Ata e kanë shkruajtur historinë e vërtetë prandaj unë i admiroj dhe mbështes në çdo drejtim. Ata janë vëllezrit tanë dhe nxori flamurin shqiptar nga gjoksi para miljona shiquesve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *