Categories
Uncategorized

Ρorositën spageti me fruta deti, çiftit të turistëve u bie pika kur panë faturën

Ρorositën spageti me fruta deti, çiftit të turistëve u bie pika kur panë faturën

U ka rënë rëndë dreka dy turistë japonezë në Romë,pasi panë faturën që u solli restoranti që kishin zgjedhur në qendrën historike të qytetit.Ata kishin porositur spageti me fruta deti, dy pjata dhe ujë. Por ku panë se sa kushtonin, u habitën.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *