Categories
Uncategorized

Shiko gjendjen e një emigranti 19 vjecar që arriti të mbijetoj për 49 dit në mesin e Oqeanit Paqësor (VIDEO)

Aldi Adilang, 19 vjeç, u shpëtua pas gati dy muajsh, duke mbijetuar me peshk të freskët të kapur nga varka e tij e peshkimit prej druri në Oqeanin Paqësor, e cila lundronte 1200 milje larg nga Indonezia në

Mendoni për të gjitha ato netë të tmerrshme vetëm në oqean që ai duhej të duronte.

Vetëm çdo moment të vetëm duke jetuar në ankth, pasiguri dhe frikë. As që mund ta imagjinoj. Ai është i mahnitshëm. Shikoni pamjet me posht:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *