Categories
Uncategorized

Gruaja blen bunkerin e vjetër dhe e kthen në një shtëpi të pabesueshme (Foto)

Gjatë Luftë së Dytë Botërore, ishte shumë e zakonshme të ndërtosh bunkerë të
cilët fshihen nga peizazhi sipër tyre.
Një bunker i tillë ishte edhe ky në Cornwall, Britani të madhe. I ndërtuar më 1942,
ky bunker ishte krijuar për të shpëtuar nga nazistët.

Bunkeri më pas prej atëherë kishte mbetur i braktisur. Por, kur ta shihni se si
duket ky bunker tani, 73 vjet më pas, do të habiteni!Një grua me emrin Elizabeth
Strutton bleu bunkerin e Luftës së Dytë Botërore dhe e ktheu në shtëpi,
transmeton Gazeta Express.
Pasi kaloi disa vite në përpjekje për ta transformuar hapësirën nëntokësore,
Elizabeth krijoi një nga shtëpitë më të bukura në botë. Shikojeni se si duket tani:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *