Categories
Uncategorized

E dini se cili eshte qyteti Shqiptar ku te gjithe banoret jetojne ne paqe, as qe nuk u shkon ne mendje

I njohur ndryshe si “Qyteti i Trëndafilave”, përpos trashëgimisë kulturore dhe fetare, Përmeti ka dalë në raportet e Pro. kuro.risë së Përgjitshme si qyteti me

përqindjen më të ulët të procedimeve pe.na.le e rrjedhimisht me nivelin më të ulët të kri. min. alit. etit ndër vite.

Duke iu referuar statistikave për periudhën e muajve janar-mars të këtij viti nga zyra e shtypit në Pol. icinë e Gjirokastrës bëhet me dije se është shënuar vetëm një rast shpërdorimi detyre nga ana e një punonjësi publik, referim ky në gjendje të lirë, 2 vje. dhje banesash.
Për njërën prej të cilave është zbardhur autori, 7 raste fyerjesh të cilësuara si kanosje me fjalë, 1 rast për një drejtues mjeti në mënyrë të parregullt dhe 2 raste dh. une në familje edhe këto nën cilësinë e referimeve ndërsa zbulueshmëria e autorëve të veprave pe. nale është thuajse në masën 100%.

Raste të veprave të rënda pe. nale të parashikuara nga kodi penal nuk ka pasur. Po të njëjtat burime bëjnë të ditur se dinamika e kri. min. alite. tit është më e ulët në Përmet pasi ky vend me kohë është shquar për rendin, qetësinë dhe bindjen ndaj shtetit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *