Categories
Uncategorized

Lutje (Duaja) qe largon cdo te keqe dhe sjeII miresite e kesaj bote dhe botes tjeter..!?

Lutje (Duaja) qe largon cdo te keqe dhe sjell miresite e kesaj bote dhe botes tjeter..!?

Lutja qe te jep te gjitha miresite e botes dhe te largon cdo te keqe. Lutje me domethenie te madhe,lutjet shume do me thenese jane ato lutje me pak fjale por qe kane shume kuptime, keto kuptime permmbledhin dynjan dhe ahiretin.:O Allah Zoti yne, na jep te mira ne dynja dhe te mira ne ahiretdhe na ruaj nga denimi i zjarrit” Transmeton Buhariu dhe Muslimi.

Allahu i Madheruar i ka lavderuar ata qe kerkojne miresi ne dynja dhe ne ahiret.

Per me shume ju sjellim nje pembledhje ne videon ne vazhdim me titull “Lutje qe largon cdo te keqe dhe sjell miresite e kesaj bote dhe botes tjeter”. Zoti ju ruajt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *