Categories
Uncategorized

Ilaci Magjik me 3 Përbërës që ndalon KoIIitjen , forcon lmunitetin dhe pastron Mushkëritë..!?

Receta Magjike me 3 Përbërës që ndalon Kollitjen , forcon Imunitetin dhe pastron Mushkëritë

Receta Magjike me 3 Përbërës që ndalon Kollitjen , forcon Imunitetin dhe pastron Mushkëritë
Ilaqi Natyral i përgaditur me plotë dashuri nga zonja Lira e cila poston recetat e saj të magjishme ne kanalin e saj Kuzhina e Lirës në Youtube . Ajo kësaj rradhe ka ndarë me ndjekësit e saj një kombinim frutash që japin efekt te menjëhershëm ne ndaljen e kollitjes , forcimin e imunitetit dhe pastron mushkërite sidomos atë të duhangjijëve .

Receta përmban Limon , Mollë dhe Qepë si përbërës kryesore pastaj ka edhe Ujë dhe Mjaltë , procesin e përgaditjes mund ta ndiqni hap pas hapi me shpjegim të detajuar në youtube tek kanali Kuzhina e Lirës .Recetën mund ta shikoni më poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *