Categories
Uncategorized

Ndodhë e Papritura Nga Jeta Familjare E Moderatores Rudina Magjistarit, Çfarë është Ajo Që Po Ndodh Me Të Dhe Bashkëshortin e Sajë…

E papritur nga jeta familjare e Rudina Magjistarit, çfarë po ndodh me të dhe bashkëshortin

Rudina Magjistari gjithnjë është treguar hermetik sa i takon jetës së saj familjare. Por sot na ka treguar se ajo ka plot 10 vite me bashkëshortin e saj, dhe sa sa shumë e vlerëson atë dhe se sa shumë e do, e ka treguar në këtë dedikim…

“10 vite bashkë. 10 vite të mrekullueshme dashurie e bekimesh! Gëzuar përvjetorin jeta ime, bashkëshorti im më mbështetës, babai model e shoku më i mirë. Je shkëmbi im e mbështetja më e sigurt. Përgjithmonë! Të dua pafund, i shtrenjti im!“, ka shkruar Rudina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *