Categories
Uncategorized

Të rralla kto pamje: Ja si dukej Remzije Osmani kur ishte Nuse! (FOTO)

Të rralla kto pamje: Ja si dukej Remzije Osmani kur ishte Nuse! (FOTO)

Këngëtarja e muzikës popullore, Remzie Osmani është njëra nder favoritet për adhu ruesit e muzikës së saj. Ajo aktualisht është në xhirime të këngëve dhe bashkëpunimeve të reja për festat e fund vitit. Remzie Osmanin, jemi mësuar tash e sa kohe ta shohim të ve shur e të rregulluar mirë deri në detajet e fundit mé póshté ndíqní fótón nga Remzija.

Po nëpër rrjete sociale tash e sa kohë qarkullon një fotografi, në kohën kur Remzia ishte e re dhe e v eshur ne rroba tradici onale si nuse. Në këtë foto ajo shihet përkrah djalit të saj Hamzes dhe vajzës Rioles./Infokosova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *