Categories
Uncategorized

I Dalin Të Palarat Aktorit Turk Që E Duan Shumë Gratë Shqiptare/ I Ka Bërë Gruas Gjithë Të Zezat: Ja Ka Dredhur Dhe E Ka Bërë Për Spital

Dy vite më parë, aktori i njohur turk, Ozkan Denis është d iv orcuar nga partnerja e tij, Feyza Aktan pasi kjo e fundit e a k uzoi për privim lirie, d hu në, fye rja dhe kë rc ënim.

Mediat turke raportojnë se he tim i mbi çështjen ka mbaruar dhe pr okur oria ka ngritur një proces gj yqësor kundër Ozkan, duke kërkuar një d ë nim me gjashtë vite burg muaj deri në një vit e gjysmë.

“Ozkan Denis e ka tradhtuar Aktan, në vitin 2018, me ish-të dashurën e tij, dhe pas kësaj ka pasuar edhe us htrimi i dh un ës ndaj Aktan”, shkuruhet në në deklaratën e p olic isë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *