Categories
Uncategorized

Bravo! Gjeti portofolin me 6 mijë euro, 16-vjeçari nga Shkodra bën gjestin fantastik ndaj…

Bravo! Gjeti portofolin me 6 mijë euro, 16-vjeçari nga Shkodra bën gjestin fantastik ndaj…

Efektivët e policisë së Shkodrës janë shtangur, kur në dyert e komisariatit u shfaq një i ri që kërkonte të dorëzonte para. 16-vjeçari, Erind Shkambaj mëngjesin e së dielës ishte nisur si çdo fundjavë tjetër, për në punë por rrugës, gjeti një portofol në tokë.

Ai i përkiste turistit italian Claudio Perrinella, i cili ishte ndalur në fshatin e Oblikës në Shkodër, ku banon Erindi, për të blerë diçka dhe pastaj portofoli i kishte rënë nga xhepi. Në të ishin karta e identitetit, karta të llogarive bankare dhe një shumë prej mbi 6000 eurosh. Para për të cilat, djaloshi duhet të punojë për shumë kohë për ti fituar.

Bujaria dhe fisnikëria e 16-vjeçarit u shpërblye me vetëm 100 euro nga ana e italianit. Erindi na tregon se në familjen e tij të gjithë janë punëtorë të thjeshte dhe janë mësuar që çdo gjë ta fitojnë me djerse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *