Categories
Uncategorized

Presidenti Turk Erdogan merr vendimin e Pre’re ndaje Rusise dhe Ukraines per Shkem…

Rusia dhe Ukraina kanë arri.itur një marrëveshje për shkëmbimin e 200, t.ë bur.gosu.rve, zbuloi presidenti turk Rexhep Tajip Erdogan në mbrëmje duke folur për rrj.etin televiziv amerikan P.B.S.

Së shpejti do të bëhet nj.ë shkëm.bim i 200, të bur.gosu.rve pas marrëveshjes së palëve theksoi Erdogan dhe vlerësoi se ky është nj.ë përparim i rëndësishëm në konf.liktin midis Rusisë dh.e Ukrainës.

Presidenti turk, megjithatë, nuk dha asnjë detaj tjetër për marrëveshjen apo për t.ë bur.gosu.rit që do të ketë të bëjë, nëse ata do të jenë usht.arakë apo civilë, gjatë intervistës q.ë dha në turqisht.
Sipas Erdogan, i cili u takua me presidentin rus Vladimir Putin javën e kaluar n.ë Samarkand të Uzbekistanit, shefi i Kremlinit dëshiron, t’i japë fund s.a më shpejt të jetë e mundur, kësaj luf.te.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *