Categories
Uncategorized

Foto e rrallë e çiftit të famshëm shqiptar rreth 30 vite më parë, e gjeni dot se cilët janë?

Shkurte Fejza, është një prej këngëtareve më të njohura të es tradës shqiptare. Ba shkëshorti i saj prej 37 vitesh është Hajrush Behluli. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Hajrushi dhe Shkurte Fejza janë nga i njëjti f ashat dhe duket se kjo ka bërë që të kuptohen në mënyrën më të mirë dhe të j etojnë në ha rmoni. Bashkëshorti është bërë mbështetja më e madhe gjatë karrierës së këngëtares, e madje e ka marrë edhe në m enaxhim bashkëshorten e tij. Ata kanë 4 fëmijë bashkë. Këngëtarja shpesh herë publikon po rtrete familjare në profilet e saj në rrj etet so ciale. Pak kohë më parë ajo ka pu blikuar edhe një foto me Hajrushin në vitet e rinisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *