Categories
Uncategorized

‘Bukën tuaj e paguajmë ne’, plas keq në Opinion: Shiko ç’ke veshur, sikur jeton në Hënë!

‘Bukën tuaj e paguajmë ne’, plas keq në Opinion: Shiko ç’ke veshur, sikur jeton në Hënë!

Një debat i a shpër ka nisur mes ekonomistit Pano Soko dhe analistit Baton Haxhiu për prot estën e zhvilluar në Tiranë për rritjen e çmimit të karburantit dhe produkteve të shportës.

Me tone të ashpra, Soko tha se bukën e tyre e paguajën ata ndërsa Haxhiu i përmendi veshjen dhe i tha se duket sikur jeton në Hënë për shkak se nuk e sheh që në shesh janë mbledhur qytetarët për koncertin e Malumës. Baton Haxhiu: Ti o vëlla sikur je në Hënë. Kush ta jep të drejtën kur je në krizë të bësh protestë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *