Categories
Uncategorized

U suImuan në në Beograd, kjo është gjendja shëndetësore e shqiptarëve

Parada e LGBT-së në Beograd u shoqërua me disa incidente.

Në mesin e të Iënduarve pati edhe shqiptarë.

Fillimisht u raportua për tetë shqiptarë të Iënduar, të cilët i ishin bashkangjitur “EuroPride” nga Tirana.

Sipas gazetarit Isa Myzyraj dy prej tyre kanë përfunduar në spital.

I njëjti ka shprehur shqetësim mbi mungesën e interesimit të ambasadorit të Shqipërisë në Beograd.

“Prej më shumë se 3 orësh tanimë një grup qytetarësh shqiptarë janë suImuar fizikisht nga ekstremistët e dhunshëm.

2 prej tyre aktualisht ndodhen në spital, të tjerët jemi në hotel, shumica në suIme paniku.

Çdo diplomat normal do interesohej për qytetarët e tij.

ILIR BOÇKA qenka ambasador i Shqipërisë në Beograd, dhe deri në këto momente as që është interesuar për sulmin ndaj qytetarëve të tij” ka shkruar Myzyraj në facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *