Categories
Uncategorized

“O je i modh”/ Qytetari i shkruan se gënjen nga mëngjesi në darkë, Rama i jep përgjigjen epike…

Kryeministri Edi Rama iu përgjigj pyetjes së një qyetari i cili i shkruante me ironi se për shkak se nuk ka çfarë të bëjë sot zgjedhur të jetë live dhe se thotë gënjeshtra nga mëngjesi në darkë. Je i madh i shkruan qytetari.

Kryeministri në përgjigjen e tij u shpreh sese nuk gënjen pasi sipas tij nuk ka arsye të gënjejë. Rama i kujtoi se duhet të shohë faturën e energjisë elektrike dhe ta shumëzojë me 45 lekë.

Edi Rama: ‘Je shumë i modh’. I them se nuk them gënjeshtra, nuk kam arsye se përse të gënjej, përpiqem që t’i bëj pritë të gjitha probleme. Meqë ti mendon se unë gënjej nga mëngjesi deri në darkë, shiko se sa paguan energji, shumëzo çdo kilovat me 45 lekë. Nëse je jashtë e kupton se unë nuk gënjej. E di sesi të është shtrënguar xhepi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *